10.06.2015 г.

Дошло е ВРЕМЕ за РАЗДЕЛНО хранене

Дошло е ВРЕМЕ за РАЗДЕЛНО хранене



Няма кой да ни направи по-нещастни от нас самите. Класация, която пита кой е ЛЮБИМИЯТ ти филм, ти да посочиш най-кахърния означава едно: че не разбираш въпроса. Или, че от стадото с овце си избрал кучето.

Сравнимо само с пример като:

- Харесвате ли смокинг?
- Ходя с анцуг, че ми е най-удобно, тоа па.

ДНК-то ни е изкривено, врязано е "робството"-искаме с него да извиняваме неудачите и несполуките. Вечното "ако" - Левски беше с ботуши или Ботев с каска...ако не беше "робството".

Ние обичаме да се изживяваме с метафори. Силни, образни и все кахърни все описателни-kleta majka Balgarija, три синджира роби, немили-недраги, злочести. И там ни харесва да се опияняваме от кахъра. той е като ефира, но с обратен знак. Кахъра е тежък елемент идващ от "Под Игото" насам, съединява се с патриотарски песни, ръмжащи омраза езици, портрети на национални герои с цитати във Фейсбук, със факелни шествия и други подобни. Кахърът е елемент девета невъзможна валентност. Той се свързва с точно определени елементи -има си своите книги, статии, партии, филми, има си своя култура и субкултура. Кахърът заразява и обгръща-кахърът гледа Брадъра и после бие систъра.

ВРЕМЕ е РАЗДЕЛНО да храним духът си и в копанката да му сервираме и радост и щастие и мъничко кахър. Иначе затлъстяването на сетивата ще стане необратим процес.

Популярни публикации